Voorbereidingen M4J en HHMR 2016

Ondanks dit late nieuwsbericht zijn de voorbereidingen voor de inmiddels 10e editie van de HH-Memorialrace in volle gang. 
De wedstrijd zal gevaren worden op zondag 9 oktober 2016. Dat valt deze keer dus buiten de herfstvakantie! Voor het palaver en de prijsuitreiking van de HHMR kunnen we ook nu weer gebruik maken vande loods van Huib Snoek, aan de Cromsteven te Drimmelen. Een bijzondere locatie voor een bijzondere race! 

Er zijn inmiddels al enkele inschrijvingen voor de komende HHMR, maar we hopen natuurlijk op een net zo grote opkomst als voorgaande jaren. Dus, wil je ook deelnemen aan deze bijzondere wedstrijd, schrijf je dan nu in via onze website of via deze link Inschrijfformulier

Een actuele lijst van de inschrijvingen tot nu toe vind je hier 
Het laatste nieuws vind je 
hier 
Neem ook eens een kijkje op de 
Wall of Fame 

Evenals vorig jaar zal ook dit jaar daags voor de HHMR, op zaterdag 8 oktober 2016, weer een Miles4Justice Tribute Tocht gevaren worden. 
Doel van deze dag is om gehandicapte hulpverleners, zoals politie, brandweer, ambulancepersoneel, etc. eens te laten genieten van onze mooie Biesbosch. 
U kunt hier een welkome bijdrage aan leveren door als gastheer/vrouw deze mensen aan boord te nemen en te laten genieten van onze omgeving. Het inschrijfformulier (.doc) kunt u 
hier downloaden. Het ingevulde inschrijfformulier kunt u mailen naar: info@hh-memorialrace.nl

Graag zien we u op 8 en 9 oktober!