Stichting Watersport Evenementen Drimmelen een feit

Watersportvereniging Drimmelen is opgehouden te bestaan.
De leden hebben gestemd voor opheffing van de vereniging omdat een goede doorstart niet mogelijk bleek. Vanuit de vereniging is de afgelopen jaren de Hans Horrevoets Memorial Race georganiseerd. WSV Drimmelen heeft aangegeven de zeilwedstrijd belangrijk te vinden voor de watersport in Drimmelen en heeft daarom een deel van de baten gedoneerd aan de HHMR organisatie.

Om de zeilwedstrijd zelfstandig te kunnen organiseren heeft het HHMR-comité een stichting opgericht met als naam Stichting Watersport Evenementen Drimmelen. Het doel van de stichting is het organiseren van zeilevenementen in de breedste zin des woord, waaronder de Hans Horrevoets Memorial Race.

Omdat notariskantoor Heijkants in Oosterhout de watersport in het algemeen en de HHMR in het bijzonder een warm hart toedraagt heeft Notaris Heijkants de stichting geheel belangeloos opgericht. Het HHMR comité is Geo Heijkants hier bijzonder erkentelijk voor! 

Nu de noodzakelijke organisatorische activiteiten zijn afgerond kunnen we ons weer volledig richten op de organisatie van de Hans Horrevoets Memorial Race 2015. Wij nodigen alle zeilers uit om zich in de schrijven voor de race via het inschrijfformulier