Inschrijfgeld HHMR 2018 naar Stichting De Jonge Weduwe

Het inschrijfgeld van de HHMR 2018 zal geheel gedoneerd worden aan Stichting De Jonge Weduwe. Er zal daarvoor op de inschrijftafel, ook voor donaties, een speciaal plekje ingericht worden.

De in 2012 door Petra en Marijke van Rij opgerichte stichting verkeert momenteel in zwaar weer. Elke euro is dan ook meer dan welkom!!! 

Doneren kan ook nu al via onderstaand bankrekeningnummer.

Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met (minderjarige) kinderen na het verlies van hun levenspartner. Stichting De Jonge Weduwe is er voor jonge weduwen én hun naasten. Want als naaste voel je je vaak machteloos en aan de zijlijn staan. Via deze website kunnen naasten ‘hun’ jonge weduwe (kosteloos) helpen én enigszins begrijpen wat jong weduwe zijn voor enorme gevolgen heeft. 

Bekijk de infographic

Contact en informatie

Stichting De Jonge Weduwe

www.dejongeweduwe.nl

info@dejongeweduwe.nl

Donaties: NL33 ABNA 0450 6776 80

De Jonge Weduwe.jpg

Oprichters

Petra van Rij (1973). Petra had samen met haar geliefde, wedstrijdzeiler Hans Horrevoets, het bedrijf Yacht Invest. Tot zijn overlijden op 18 mei 2006. Na een lange periode van verdriet ging zij in 2010 met hun twee dochters – Bobby (2004) en Kit (2006) – op reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. In mei 2012 verscheen haar boek, over het (over)leven als weduwe. Petra treedt regelmatig op als spreker tijdens seminars en charity events.

Petra-van-Rij-011_klein.jpg
foto_marijke.jpg

​Marijke van Rij (1976). De afgelopen zes jaar stond Marijke – als naaste – aan de zijlijn van het rouwproces van haar zus. Marijke is freelancer in project- en accountmanagement vanuit haar bedrijf Vrij Management. Zij woont samen met Martijn en hun twee zoontjes: Timo (2005) en Jamie (2007).